Op vakantie

by José Borst

Inmiddels is voor de meeste mensen de zomervakantie alweer voorbij. Hier in Noord Holland gaan de kids alweer naar school. Wij zijn, op het moment dat ik dit artikel schrijf, net een paar uur terug in Nederland. Waar we afgelopen jaar de vakantie even hebben gelaten voor wat het was (iets met Corona geloof ik) hebben we dit jaar op het laatste moment toch de stoute schoenen aangetrokken en naar het Gardameer vertrokken. Dit keer hebben we de fietsen meegenomen.

Wat is het Gardameer mooi per fiets! We komen er al 20 jaar maar nog nooit hebben we er gefietst. We hebben flink wat kilometers gemaakt en zelfs een dag het hele Gardameer rondgereden. Een tocht van ruim 150 km.

En wat hebben we genoten, van de heerlijke temperaturen en van het gemoedelijke gevoel wat je tijdens zo’n vakantie hebt. Kids weer wat ouder (en met eigen vervoer) dus die hebben veel zelf ondernemen zodat opa en oma veel met zijn tweetjes op pad konden. Waar ben jij op vakantie geweest?

Thuisgekomen begint het gelijk goed want de leveringen tijdens de vakantie staan keurig opgestapeld in het kantoor dus we kunnen direct aan de bak. Wat ben ik blij met mijn geduldige klanten! Alles weer snel weggewerkt. Ook kregen we nog bezoek van onze kleinzoon die deze week zijn eerste dagen op het kinderdagverblijf heeft doorgebracht. Gaat jouw kindje ook naar het kinderdagverblijf? Vanaf volgende week gaan we voorlopig twee dagen per week op dit prachtige mannetje passen. Inmiddels is hij vier maanden jong en wat gaat het hard! Het is een goedlachs mannetje die iedereen om zijn kleine vinger windt.

Voor het oppassen vanaf volgende week hebben we toch maar een kleine slaapkamer ietsje ingericht voor hem. Toch handig om een aankleedkussen te hebben voor het verschonen. Ik heb daar de hoes met de pinguins om gedaan, wordt er elke keer weer vrolijk van. Een box hebben we bij de kringloop vandaan gehaald maar het boxkleed, tja, daar heb ik een stoere groene voor uitgezocht van Trixie Baby.