Online Veiling

start eind item start
20 mei 28 mei Klamboe grijs 5,00
20 mei 29 mei Lief! lifestyle pakje maat 68 3,00
21 mei 28 mei Hoppa 2-pack swaddles 5,00
22 mei 29 mei Druppies winterboot maat 32 5,00
23 mei 30 mei Trixie Baby Puppet World party 9,00

  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Let op: soms werk ik wat vooruit en zet ik vast wat komende veilingen klaar maar ze komen pas online op de datum die hierboven gemeld staat. De veilingen lopen altijd tot 10.00 uur op de einddatum. Daarna verdwijnt het item automatisch op de site en werkt de link dus niet meer.

20-05-2022:

Helaas is er iets mis gegaan met de veilingen waardoor we alles opnieuw hebben moeten maken ;-( Hier kun je ze nu vinden. Hierboven vind je alle veilingen ook en als je op de naam klikt kom je gelijk bij de betreffende veiling. Er staan nog wat foutmeldingen op maar daar wordt aan gewerkt!

Uitleg

Via onze speciale Facebook pagina organiseerden we elke dag een leuke online veiling. Sinds kort hebben we dit in onze webshop geïntegreerd. 

Wat houdt dit in?

Elke dag plaatsen we online een item waar je op kunt bieden. Dit kan al vanaf 1 euro en elke veiling loopt gedurende één week.

Hoe werkt het bieden?

Ieder artikel geven wij een startbod mee en een veiling duurt één week. Als je op meerdere artikelen hebt geboden zal dit uiteraard als één pakket verzonden worden en betaal je ook slechts één keer verzendkosten. Geef dit even aan ons door. We kunnen op dit moment nog geen veilingen combineren maar mocht je meerdere veilingen hebben gewonnen: reken gewoon af en we zullen teveel betaalde verzendkosten weer terugboeken. En uiteraard alles in één zending aan je versturen.

Let op:

  • bij alle biedingen komen nog verzendkosten ad € 4,95. Woon je in België zijn de verzendkosten € 6,95
  • om een bod te kunnen plaatsen dien je ingelogd te zijn op onze site, indien je geen account hebt kun je die eenvoudig aanmaken

Hoe gaat het na de veiling?

Als de veiling is afgelopen kan er niet meer geboden worden. Ben je de winnaar van het item dan ontvang je van ons een bevestiging waarna je de betaling kunt regelen. 

Wanneer wordt mijn gewonnen item verzonden?

Zodra je betaling bij ons binnen is zullen wij het item verzenden. Je krijgt dan van ons de track en trace van de zending. Alles wordt met track en trace verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland € 4,95
België € 6,95

Waar vind ik deze veiling?

Bovenaan deze pagina staan de artikelen genoemd waar je op kunt bieden. Klik op het artikel en je komt direct op de pagina waar je kunt bieden.