Online Veiling

De nieuwste veilingen, allen met startbod van 1 euro:

(voor uitleg over de veilingen zie onder de foto's)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Hier kun je alle veilingen vinden.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

De veilingen lopen altijd tot 10.00 uur op de einddatum. Daarna kun je niet meer op het item bieden.

 

Uitleg

Via onze speciale Facebook pagina organiseerden we elke dag een leuke online veiling. Sinds kort hebben we dit in onze webshop geïntegreerd. 

Wat houdt dit in?

Elke dag plaatsen we online een item waar je op kunt bieden. Dit kan al vanaf 1 euro en elke veiling loopt gedurende één week.

Hoe werkt het bieden?

Ieder artikel geven wij een startbod mee en een veiling duurt één week. Als je op meerdere artikelen hebt geboden zal dit uiteraard als één pakket verzonden worden en betaal je ook slechts één keer verzendkosten. Geef dit wel even aan ons door. 

Let op:

  • bij alle biedingen komen nog verzendkosten ad € 4,95. Woon je in België zijn de verzendkosten € 6,95
  • om een bod te kunnen plaatsen dien je ingelogd te zijn op onze site, indien je geen account hebt kun je die eenvoudig aanmaken
  • voor de veilingen geldt dat er altijd verzendkosten worden berekend, ongeacht het bedrag aan veilingen (er geldt hier dus niet gratis verzending vanaf 49 euro)
  • uiteraard is het mogelijk om gewonnen veilingen aan een lopende order toe te voegen, laat ons dit wel tijdig weten anders wordt je order wellicht al verzonden

Hoe gaat het na de veiling?

Als de veiling is afgelopen kan er niet meer geboden worden. Ben je de winnaar van het item dan ontvang je van ons een bevestiging waarna je de betaling kunt regelen. Wij houden je gewonnen item maximaal een week voor je vast. Wel dien je de gewonnen veiling vast te betalen.

Wanneer wordt mijn gewonnen item verzonden?

Zodra je betaling bij ons binnen is zullen wij het item verzenden. Je krijgt dan van ons de track en trace van de zending. Alles wordt met track en trace verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland € 4,95
België € 6,95

Waar vind ik deze veiling?

Bovenaan deze pagina staan de artikelen genoemd waar je op kunt bieden. Klik op het artikel en je komt direct op de pagina waar je kunt bieden.

Let op: gewonnen en verstuurde veilingen kunnen niet meer geretourneerd worden.