Weekoverzicht – week 30

Maandag 23 juli

Vandaag de laatste kermisdag en dat is maar goed ook als ik zo in de vroege ochtend al die verlopen koppies in de tuin zie. Het aanbod van de douche nemen ze dankbaar aan, alle beetjes helpen. Ben zelf vandaag de hele dag aan het werk geweest voor de overdracht van de webshop van komende donderdag. Tussendoor nog wat orders ingepakt en verzonden. Manlief heerlijke macaroni gemaakt en dochterlief te werk. De groep van zoon #2 is lekker gaan varen en zoon #1 moest helaas ook werken vandaag. Maar na zijn dienst kan ie nog te kermis. Om 18 uur staan wij ook paraat voor een avondje pilsjes tappen. Maar we staan ingedeeld in de keuken. Weer eens wat anders. Manlief wordt vliegende keep en dat is handig want het is bij het eten vrij druk en er is telkens wat nodig, handig dat er dan iemand is dat continu heen en weer rent. Zoon #3 staat al vanaf 15 uur in de snack corner en ik wordt bij de hamburgers neergezet. Prima werk maar in de volle zon, dat is iets minder. Tegen een uur of acht wordt de kok afgelost door mijn eigen zoon en samen bakken we heel wat burgers voor iedereen. Leuk hoor, bandje op de achtergrond en allemaal blije mensen voor je. Om 23 uur wordt het wat rustiger en we taaien lekker af. Morgen weer een normale werkdag dus we vinden het wel prima zo.

Dinsdag 24 juli

Dochter komt weer thuis na een paar dagen logeren bij opa en oma. De kids komen zo tegen 11 uur ook hun tent uitgestommeld en tja, dan moet alles weer afgebroken worden. Best lastig met een brak hoofd. Alle gasten vertrokken en mijn eigen kids een lijstje gegeven met wat er allemaal nog moet gebeuren. Een grote zucht volgt maar ik hou vol, ben ze vier dagen van dienst geweest en tegen etenstijd wil ik dat het huis en de tuin weer spik en span is. Gaan ze redden. Zoon #3 is opgeroepen bij het restaurant, daar moet ietsje meer worden opgeruimd geloof ik en alle hulp is welkom. In de avond met manlief hard aan het werk voor komende donderdag. Alles moet geteld worden en netjes in dozen ingepakt.

Woensdag 25 juli

In alle drukte en hectiek die er nu is omdat morgen de overdracht is heb ik gelukkig nog wel ietsje ruimte voor mezelf. Heerlijk mijn voetjes laten verwennen bij de pedicure maar daarna weer hup hup aan het tellen. Alles moet in orde gemaakt worden voor morgen en dat is nog best een klus. Ik start eerder dan normaal want de temperaturen lopen nogal op deze week. Voor vandaag staat er 35 graden gepland en dat is geen lekkere werktemperatuur. Verder nog druk met de kermiswas waar geen einde aan lijkt te komen. Maar het ophangen van die was zorgt er wel voor dat ik af en toe van mijn stoel kom 😉

Donderdag 26 juli

Vandaag de overdracht van één van onze webshops. Was nog een hele klus om alles goed te tellen en in te pakken maar alle dozen staan klaar. We waren volgens mij om 3 uur s’nachts pas klaar maar goed, dan is het wel af en kan het zo ingeladen worden. Vandaag nog de laatste puntjes op de i zetten en dan vanmiddag de overdracht. Altijd spannend.

Vrijdag 27 juli

Na de overdracht van de webshop is mijn magazijn een echte puinzooi en er klopt niets meer van de voorraad. Ik doe dus drastisch en zet de gehele voorraad op nul. Zaak nu om zo snel mogelijk weer alle voorraad die is overgebleven online te hebben. De hele ochtend ben ik er mee bezig maar tegen twee uur is het echt te warm en houd ik het voor gezien. We duiken lekker met de boot het water op en gaan s’avonds op de bank met een film. Ook dan is het buiten gewoon nog te warm.

 

Zaterdag 28 juli

Vroeg begonnen, het is bewolkt en het scheelt zeker 10 graden met gisteren dus de voorraad klus moet gewoon af vandaag. Zoon #3 komt me heel lief helpen en in de middag komt manlief erbij. Enorme klus maar om 16 uur is het allemaal gedaan. Magazijn weer keurig aan kant en mijn kantoortje bijna. Veel regen gehad en wat kun je daar dan naar uitkijken! Heerlijk verkoelend. Na 16 uur ga ik me in huis weer op het opruimen storten, weer eens wat gezonds op tafel zetten en nog een half uurtje relaxen. Heb avonddienst bij het Hospice en morgen komen neefje en nichtje een nachtje logeren. Als het weer meezit willen we morgen met ze gaan varen. Zin in. Werk moet dan maar heel eventjes wachten 😉

Zondag 29 juli

Neefje en nichtje komen langs, plan is om een stuk te gaan varen maar het weer is omgeslagen en buienradar geeft enorme buien aan helaas. Rond half drie gaan we toch richting de boot, we nemen zo min mogelijk mee en varen zo snel mogelijk uit. De eerste druppels vallen al maar we kunnen nog een half uurtje varen en de kids vinden het prachtig op het water. Echt jammer dat we niet langer kunnen varen. Als troost maken we daarna nog een zondagsritje met de auto en nemen een ijsje toe! Na het eten zijn ze beiden ontroostbaar en vinden het logeren toch wel eng dus worden ze door pappa weer opgehaald. Maar ze hebben het wel onwijs naar hun zin gehad en that’s what counts.

Voorlopig even het laatste berichtje op het blog, de vakantie breekt namelijk aan en ik heb manlief en kids beloofd zo weinig mogelijk op mijn computer te gaan zitten. Dus de komende week ga ik gebruiken om puin te ruimen, laatste klusjes af te werken en alles goed voor te bereiden voor de vakantie. Daarna heerlijk relaxen aan het Gardameer en dáárna ben ik er weer 😉

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 137 reviews.