Weekoverzicht – week 28

Maandag 9 juli

Ik moest vandaag flink puinruimen van het afgelopen weekend waarin we veel weg waren en lekker de boel de boel hebben gelaten. Maar eerst aan het werk, bestellingen weer klaargezet, mails beantwoord en de nodige artikelen besteld bij mijn leveranciers. Leuke nieuwe leverancier gesproken, met echt hele gave babyslofjes. Binnenkort meer! Mezelf verwend met een heerlijke gezonde omelet tussen de middag en na de middag de boel snel aan kant gemaakt. Toen naar Den Helder met dochterlief, waar ze heerlijk heeft gezongen. Ik na het eten naar Schagen voor mijn wekelijkse kooravond, laatste van het seizoen en dat is altijd super gezellig. Mijn overige huisgenoten gingen de caravan weer ophalen, genoeg getest! Om 23.30 uur ben ik pas thuis, was heel gezellig maar ben bek- en bekaf.

Dinsdag 10 juli

Hele ochtend met de boekhouder over de boekhouding gebogen gezeten. IB 2017 is eindelijk de deur uit, BTW aangifte is gedaan en hele administratie is weer tip top in orde. Maar van werken kwam dus verder niet zo veel. We waren pas tegen één uur klaar, toen even snel een lunch gemaakt en boodschappen gehaald. Bij thuiskomst was de pianostemmer er al. Eindelijk kon de prachtige piano van mijn schoonmoeder gestemd worden en hij was zeer tevreden. Dat het een mooie piano is dat wisten we al maar als het dan bevestigd wordt, is altijd fijn. Al met al qua werk niet heel erg productief, maak ik morgen wel weer goed. Ook niet in de zon gezeten maar eigenlijk alleen maar aan het wassen, strijken en opvouwen geweest. Met name voor zoon #2 die morgen in alle vroegte naar Lloret de Mar vertrekt met 9 vrienden. Spannend! ’s Avonds lekker voor de tv gehangen voor de voetbal (Frankrijk-België).

Woensdag 11 juli

De wekker gaat vandaag om 4 uur, midden in de nacht dus. Manlief gaat een gedeelte van de jongens naar Schiphol brengen en ze willen om 4.15 uur gaan rijden. Dus dat doen we dan. Eenmaal mijn bed uit weet ik dat ik toch niet meer snel ga slapen (vaak pas tegen de tijd dat de wekker opnieuw zal gaan) dus ik  besluit gewoon aan het werk te gaan. Dus om 4.30 uur zit ik achter mijn computertje, na natuurlijk de jongens goed uitgezwaaid te hebben. Rare tijd maar eigenlijk best lekker om te werken, je ziet de zon opkomen, er heerst absolute rust in huis met als gevolg dat ik om 7 uur vrijwel alles voor die dag al klaar had. Ook wel eens lekker. Dochterlief had een uitje naar het strand, zoon #1 ging aan het werk en zoon #3 had zijn allerlaatste toets voor dit jaar. Gelijk boeken inleveren daarna en de hele middag chillen, zeker verdiend. Maar tegen de tijd dat het avond begon te worden begon ik toch wel een beetje in te zakken. Na wat leuke foto’s te hebben gezien van zoon #2 vanuit Lloret duik ik lekker vroeg mijn bed in.

   

Donderdag 12 juli

Zoon #3 heeft vanaf vandaag heerlijk vakantie en heeft besloten mij tussendoor wat te helpen met de site. Blij mee want hij kan mooi al die verloren klusjes even doen. Producten aanpassen, leverbaarheid bijwerken, heerlijk dat hij dit gaat doen. Heb eigenlijk gelijk de koe bij de horens gevat en heb zijn werk alvast klaargelegd. Zo kan ik me bezighouden met alle nieuwe producten en dat zijn er nogal wat. Vandaag een start gemaakt met de draagdoeken van Babylonia, ze zijn super. Ben eigenlijk de hele middag hier wel mee bezig geweest. Ook een blik geworpen op de nieuwe babyslofjes van Anna und Paul, ik wacht nog op gegevens van de leverancier en dan komen die ook zo snel mogelijk online. In de avond met manlief nog heerlijk gefietst, daarna lekker met een serie in bad gedoken. Manlief ging met zoon #3 een horrorfilm kijken, had ik even geen puf voor 😉Dochterlief had haar eerste werkdag bij de supermarkt, spiegelen en vakkenvullen 😉

Vrijdag 13 juli

Manlief heeft een nieuwe tent gehaald vandaag voor onze vakantie. Hier moeten drie pubers in gaan passen, ze proberen het gelijk vannacht even uit. Lekker gewerkt vandaag en in de middag zelfs nog een uurtje zon gepakt. In de avond had ik dienst bij het Hospice, was zomaar een drukke dienst die redelijk wat indruk maakte. Het ritje op de fiets naar huis maakt dan je hoofd weer wat leeg. Manlief fietste me tegemoet dus dat was helemaal super.

Zaterdag 14 juli

Zoon #1 had op marktplaats een ander bed gekocht, verzoek aan vadertje lief om deze even op te halen. Was maar 1,5 uur rijden 😉 Natuurlijk doen we dat weer. Het blijkt een felrood bed te zijn, twee-persoons, hoe hij dat allemaal op zijn kleine zolderkamer gaat krijgen, ik heb geen idee. Maar het lukt ze uiteraard, waar een wil is is een weg. Iedereen moest weer te werk en nog even lekker nagenoten van het heerlijke weer op ons terras. De mannen hadden een hoop spullen afgeleverd bij de kringloop en in ruil daarvoor een prachtige nieuwe parasol meegekregen. Super toch? Hij is megagroot en zo is ons hele terras – wanneer wij dat willen – heerlijk schaduwrijk. Met deze temperaturen is dat bijna een must.

 

Zondag 15 juli

Vandaag echt een niks-doen-en-niks-moet-dag. Heerlijk, was al vroeg op en gelijk alle deuren open gezet. Dat is zo lekker, als er nog niemand wakker is en dan die geuren die van buiten komen. Daar wil ik wel op tijd mijn bed voor uitkomen. Manlief moest al vroeg de deur uit voor een fietstocht van maar liefst 135 km. Je moet er maar zin in hebben. Dochter ging lekker zwemmen met de klas en de boys lagen nog op één oor. Ben heerlijk gaan fietsen, bij mijn broer nog wat opgehaald en even met de kids gestoeid. Bij mijn ouders langs geweest en eenmaal thuis een overheerlijke omelet voor mezelf gemaakt. Boys ook wakker maar die togen gelijk richting het water, het was ze veel te heet. De nieuwe parasol deed zijn werk prima, het was goed uit te houden buiten en heb mijn boek al half uit. Tussendoor wat orders klaargezet en wat werk voor morgen voorbereid. Eind van de dag kreeg ik helaas een triest bericht, een oud-klasgenoot van mij, pas enkele maanden ernstig ziek, was deze ochtend helaas overleden. Het houdt me bezig, meer dan ik had verwacht, en ben de rest van de avond aardig van slag. In gedachten bij zijn vrouw en twee jonge kinderen …

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 137 reviews.