Weekoverzicht – week 27

Maandag 2 juli

Vandaag verder gegaan met de O’Neill slippers, ze zijn echt super gaaf. Al gezien?

Verder ruim een uur aan de telefoon gezeten met iemand die mij gaat helpen met mijn webshops. Door ziekte was dit even on hold gezet en ben zo blij dat hij weer beetje bij beetje aan het werk gaat, hij heeft nog een lange weg te gaan maar we houden hoop. Er kwam nog iemand langs om een zwempakje te passen bij haar dochtertje, deze laatste was er helemaal gek van en wilde het niet meer uitdoen, hilarisch! In de middag met dochterlief weer naar haar zangkoortje, ze heeft heerlijk gezongen en ik heb mijn boek eindelijk uitgekregen. In de avond zelf naar mijn eigen koor wat weer super gezellig was, aansluiting voor een slaapdienst naar Hospice.

Dinsdag 3 juli

Vanochtend vroeg een klant aan de deur voor babyslofjes, alles gepast en uiteindelijk de Moccasin Tan van Inch Blue uitgezocht, zaten het lekkerste om die mollige babyvoetjes. Daarna moest ik als een speer naar dochter toe, was even vergeten dat we een afspraak hadden bij de ortho, was ook niet zo’n handige tijd: 11.15 uur. Duurde vrij lang dit keer, maar goed, wachten duurt altijd lang … Maar goed, we hebben het weer gehaald. Gelijk boodschappen gedaan en aansluitend kon ze gezellig thuis nog even mee-eten. Broer #2 was inmiddels ook thuis en die heeft haar – super stoer – op de scooter weer naar school gebracht. Ik nog een paar uurtjes aan de zwemkleding gezeten, in de middag nog twee afspraken en in de avond helpen met het schoonmaken van Dojo. Daarna nog heerlijk even buiten gezeten, was er deze dag nog niet echt van gekomen 😉

Woensdag 4 juli

Wat een super mooi weer vandaag, manlief is richting buitenland vertrokken en de kids zijn druk met de toetsenweek. Ik laveer overal een beetje tussendoor, werk veel mails en chats weg en zet alles klaar voor verzending. Ondertussen in overleg met een mogelijke koper voor de oude webshops, ik doe de noodzakelijke boodschappen en werk de was weg. Multitasking dus. Ben redelijk efficiënt bezig moet ik zeggen, met als uiteindelijke doel om vanmiddag nog even lekker van het zonnetje te kunnen genieten. In de avond heb ik vergadering van de plaatselijke gymvereniging. De dag begonnen met een fietsritje trouwens, heerlijk op de vroege morgen, wordt je goed wakker van.

Donderdag 5 juli

De dag begint een beetje bewolkt, ik ben vroeg begonnen zodat ik later die ochtend gezellig met zoon #3 mee naar Schagen kan fietsen. Hij gaat knallen voor zijn toets en ik haal gelijk een paar boodschappen. Vanmiddag ben ik vrij en vanavond krijg ik mijn koor op visite als afsluiting van het jaar. Gisteren echt een heel drukke dag gehad, veel telefoon gehad en kids die om en om thuiskwamen, dingen die voor school geregeld moesten worden en laatste afspraken die gemaakt moeten worden voor de site. Mijn hoofd liep over. Drukke vergadering tot laat dus tegen 23.00 uur lag ik echt uitgeteld in mijn bed. Dus vandaag ietsje rustiger aan 😉

Vrijdag 6 juli

Lekker vroeg van start want vanmiddag wil ik even een paar uurtjes relaxen in de zon. Heb vanavond avonddienst en dan mag het ook wel vind ik zelf. Dus in rap tempo werk ik de bestellingen weg, kleine klusjes, tussendoor nog een paar wassen, heel veel telefoon lijkt wel vandaag, paar chats en tegen een uur of drie plof ik neer in een stoel in de zon. Uurtje maar want om vier uur moet ik eten gaan maken want er moeten kids werken, de eerste start om 17 uur en ik wil toch wel dat ie wat knaps naar binnen werkt daarvoor. Tussen de middag goed voor mezelf gezorgd met een heerlijke omelet.

Zaterdag 7 juli

Manlief heeft zeilles vanmorgen en de kids liggen nog op één oor dus ik maak van de gelegenheid om nog wat klusjes die van gisteren zijn blijven liggen af te ronden. Verder beetje kokkerellen, boodschappen doen en wat opruimen. In de middag hebben we heerlijk gevaren op het Oude Veer en tegen de avond zijn we aangesloten bij onze buurt BBQ die we jaarlijks houden in de speeltuin. Altijd reuze gezellig met overheerlijk vlees natuurlijk. Het was nog tot laat gezellig!

Zondag 8 juli

Vandaag heb ik een optreden in Schagen met mijn koor. Zin in, is het laatste optreden van dit seizoen. Er gaat niemand mee vandaag want we hebben een druk programma. Manlief gaat namelijk de caravan even uitproberen op de camping van mijn oom en tante. Dat is vlakbij maar toch best wel een onderneming. Maar leek me wel wijs om dit te doen voor we richting het verre zuiden vertrekken. Als ik klaar ben met mijn optreden fiets ik weer naar huis voor een snelle lunch en een nieuwe was in de machine. Zoon #3 blijft thuis want nog drie toetsen voor de vakantie. Hij regelt boodschapjes en eten, wat een lieverd. Ik fiets vervolgens naar Callantsoog (heb mijn kilometers wel gehad denk ik), daar aangekomen staat de voortent net maar het was nog een heel gedoe dus echt vrolijk kijken ze niet. Zoon #2 moet plotseling eerder naar zijn werk dus hup hup hup in de auto en weer richting de polder. Zoon #3 gaat vervolgens heerlijk eten maken voor mij en zoon #2 maakt als dank voor het wegbrengen een heerlijke pizza voor man en dochter. Dus volgepakt met etenswaren komen ze blij weer terug op de camping. We zitten daar inmiddels prima, als test natuurlijk dus heel veel spullen niet mee maar dat deert niet. Dochter geniet van vriendjes, gaat ondertussen nog een paar uurtjes afwassen bij restaurant, bij terugkomst nog een uurtje spelen en om 22.30 uur (na wederom zoon #2 weer te hebben opgehaald) komen we moe maar voldaan weer thuis. Helaas moest ik constateren dat ik toch – ondanks insmeren – flink ben verbrand. Heb je gewoon geen erg in als je zo aan het fietsen bent. Maar de caravan is goedgekeurd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 130 reviews.