Weekoverzicht – week 26

Maandag 25 juni

Vandaag zijn wij 20 jaar getrouwd. Dit weekend al een prachtige bos van mijn ouders ontvangen (zijn nu een weekje met vakantie) en bij thuiskomst uit school kreeg ik van de kinderen ook een prachtige bos bloemen. Manlief kwam ook nog eens thuis met 20 prachtige rode rozen dus ik zit volop in de bloemen. De kids waren allemaal vrij laat uit van school dus ik kon lekker doorwerken, het was ook nog niet zo warm gelukkig. Het was druk op de chat zo na het weekend maar iedereen snel kunnen helpen. Gezellig met zijn allen gegeten en daarna er een feestje van gemaakt bij de bioscoop. Tip: geef kids in de bios nooit je portemonee mee om ‘iets lekkers’ te gaan halen. Je bent blut naderhand 😉 Maar de film was leuk (Ocean’s 8)!

Dinsdag 26 juni

Iedereen is vandaag een beetje moe lijkt wel, laat naar bed doet geen wonderen in huize Borst. Maar goed, iedereen moet toch weer aan het werk, naar school en in de benen dus de wekker maakt geen uitzondering. Het belooft een warme week te worden dus ik werk wat op voor zodat ik later in de week wat vrij kan nemen. De laatste weken van het schooljaar zijn altijd ontzettend druk. Met dit jaar een lagereschool-verlater komt daar nog een eindfeest, musical en tal van afscheidsfeestjes bij. Tel daarbij op dat we nog voor een eindgesprek naar school moeten voor drie kids, morgen een kennismakingsavond voor de nieuwe school van de jongste en dat er beugels acuut stuk gaan, kamers worden opgeruimd (en alles gewoon in de wasmand gegooid 😉), moet ik doorgaan? Drukte alom dus. Maar ik heb vanmiddag mijn momentje even gepakt en mijn boek is bijna uit. Nog uurtje voorraad geteld en daarna de rest van de avond bezig geweest met de tuin sproeien. Het gras is geler dan geel dus wel nodig. Hier nog twee foto’s van de prachtige bloemen die ik gisteren heb gekregen.

Woensdag 27 juni

Drukke dag vandaag, helemaal vol met kleine klusjes die al heel liggen en die ik zomaar vandaag allemaal af wil ronden. Als dat dan lukt geeft het zo’n voldaan gevoel. Dochter heeft kennismakingsmiddag op haar nieuwe school, als nieuwbakken brugklasser. Andere kids zijn of aan het werk of hebben een lange dag op school. Ik neem het er dus even van qua werk wat resulteert in het feit dat ik om 14.00 uur al die rotklusjes afgerond heb en ik dus lekker in de zon kan gaan zitten. In de avond mogen wij zelf op kennismaking naar de school waar we inmiddels al jaren komen (TL, VWO en Havo) maar nog niet op deze afdeling dus. Interessant, leuke groep mensen en er blijkt dat ze in een klas van 19 kids terecht komt. Niet al te groot dus, heel positief.

Donderdag 28 juni

Vanochtend weer gesprek gehad met webdesigner, grote plannen en we komen steeds verder. Leuk project weer 😉 Lekker op de fiets geweest en zo vroeg op de ochtend vind ik dat altijd heerlijk. Iedereen net wakker en met deze temperaturen zijn de meesten van hen goed gemutst. Eenmaal thuis een lekker broodje voor mezelf klaar gemaakt en de orders klaargezet voor vandaag.

Vrijdag 29 juni

We hebben onlangs een andere auto aangeschaft maar daar zat nog een mankementje in waardoor hij een week bij de garage heeft gestaan (manlief zat week in Italië en dan hadden ze ruim de tijd voor reparatie). Wat schetst mijn verbazing dan ook als ik de eerste bekeuring alweer in de bus heb. Ik was al bijna een foeterend appje aan het sturen naar manlief toen ik de datum zag. Was in de week dat hij in Italië zat dus foutje van de garage. Blijkbaar iets te hard een testrondje gereden 😉. Even een mailtje over sturen! Verder vandaag vele chats afgehandeld, had er een nieuwsbrief uitgedaan en dan is het altijd een stuk drukker met mails en chats. Maar dat geeft niets, ik zit er klaar voor. Tussen de bedrijven door veel wassen gedraaid en het huis weer een beetje weekend klaar gemaakt. In de avond heb ik dienst in het Hospice. En een weekend voor de boeg met echt helemaal NIKS op de planning. Tel dat op bij verwachtte temperaturen van 30 graden …. Heerlijk vooruitzicht dus.

Zaterdag 30 juni

De temperatuur liep al vroeg hoog op en moet zeggen dat ik het heerlijk vond. Gewoon om 8 uur in de ochtend de deuren al lekker open kunnen zetten, doe mij de hele zomer maar deze temperaturen. Boodschappen in huis gehaald, kids geholpen met huiswerk (toetsenweek, nog anderhalve week ploeteren voor ze en dan eindelijk vakantie 😉 en tussendoor nog een start gemaakt met die gave slippers van O’Neill … S’middags nog met manlief op de fiets naar Schagen getogen om de lenzen van zoon #2 op te halen voor zijn vakantie. Nog anderhalve week en hij gaat met nog 10 pubers richting Lloret #ikhoumijnhartvast. In de avond nog een ritje richting restaurant om zoon #3 en dochter op te halen. Zoon #3 had eigenlijk vrij maar was gevraagd om een paar uurtjes te komen helpen. Hij wilde persé om 21.00 uur gehaald worden zodat hij daarna nog kon leren. Goede instelling dus dat doen we graag.

 

 

Zondag 1 juli

En dan is zomaar de nieuwe maand weer een feit. Het gaat zo ongelofelijk hard, nog een paar weken en het schooljaar is alweer afgesloten. Vandaag lekker opgeschoten met mijn boek, stukje van de cursus gedaan waar ik mee bezig ben (alles op webshop gebied), orders klaar gezet en ingepakt, caravan schoongemaakt en alvast klein beetje opgeruimd zodat ik beetje bij beetje de vakantie spullen erin kwijt kan, tig wassen gedraaid en opgehangen en er weer afgehaald … kortom best een productief dagje. We wilden met de boot weg maar er zat nog een lek in en dat bleek iets groter te zijn dan we hadden gedacht, plus de lijm moet echt 24 uur drogen. Omdat we toch echt de overkant van het Gardameer ermee willen halen toch maar besloten om hem vandaag even met rust te laten en de lijm zijn werk te laten doen. Brengen we hem van de week wel naar de haven en kunnen we hopelijk komenden week nog een tochtje maken. Drukke week voor de boeg dus eigenlijk best wel lekker zo’n lui, loom relaxdagje eraan voorafgaand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 130 reviews.