Weekoverzicht – week 25

Maandag 18 juni

Beetje bijkom-dagje na een weekend van feestjes. Begonnen aan de nieuwe collectie van Robeez, die is zo ontzettend gaaf dat ik mezelf achter mijn pc vandaan moet trekken (als dat al zou kunnen;-) om de collectie niet af te maken. Maar er moeten ook andere dingen gebeuren. Hele weekend weinig tot niets aan de shops gedaan dus heb wat inhaalwerk te doen. Veel ingepakt en gelukkig de kids weer bereid gevonden om alles weg te brengen naar het postkantoor. In de avond nog een stress momentje omdat dochterlief (ze moest alleen met de trein omdat ik geen auto had) vanuit muziekles besloot om in Den Helder te blijven. En dit zonder het even te melden. Niet handig dus. Ik moest zelf naar koor en zat op hete kolen maar kreeg al snel bericht dat ze weer thuis was. Pubers van tegenwoordig … lopen de hele dag met zo’n mobiel in hun handen maar het opnemen van zo’n apparaatje als die overgaat … tja, dat is toch wel iets wat je even moet leren. Eind goed al goed. Aansluitend een nachtdienst die wat onrustig verliep dus weinig slaap.

Dinsdag 19 juni

Moest al vroeg weer vertrekken vanuit het Hospice want manlief moest om 7.00 uur al met de trein weg. En na een brakke nacht gaat dat niet echt van harte. Was wel blij dat ik op de fiets was, een half uurtje fietsen maakt je gelijk goed wakker en haalt je hoofd weer een beetje leeg. Eenmaal thuis aangekomen waren de kids al lekker bezig en zo goed als klaar om naar school te gaan. Alles weer aan kant, nieuwe was erin en achter mijn pc gekropen. Best een drukke week met o.a. een gesprek met een mogelijke koper van de oude webshops, een hele dag op inspiratie voor webshops in Enschede (off all places, is 3,5 uur treinen heen en 3,5 uur treinen terug 😉 en vrijdag nog een borrel in Amsterdam. Allemaal  leuke dingen maar qua werk moet ik een en ander wel goed plannen dan. Mijn auto was door manlief keurig bij het station hier neergezet en dat half uurtje lopen was een welkome afwisseling in de middag. De brakke nacht breekt me in de middag wel op maar een half uurtje op tuk doet wonderen en s’avonds kruip ik lekker naast dochterlief onder de wol.

Woensdag 20 juni

De rest van de week ben ik eigenlijk alle dagen van huis dus tref ik nu vast wat voorbereidingen. Bijvoorbeeld de eerste nieuwsbrief in maanden naar mijn vaste klanten. Ik werk sinds kort met een heel nieuw systeem dus met deze eerste nieuwsbrief ben ik wel een paar uurtjes zoet. Maar als deze eenmaal goed staat dan zijn de volgende nieuwsbrieven veel minder werk. Ben eigenlijk best tevreden met het eindresultaat 😉 Ik probeer al mijn mail alvast weg te werken en zet alvast wat pakbonnen klaar waarvan ik weet dat de artikelen morgen binnen gaan komen. Dan kan manlief ze gelijk inpakken en versturen. Zo hebben mijn klanten geen last van mijn afwezigheid. Kids helpen lekker mee door het wegbrengen van de post en er wordt zelfs gekookt dus ik krijg al mijn werk met gemak af, wat een toppers!

Donderdag 21 juni

Vandaag Inspiration Day van CCV shop. Heb nu geen webshop meer bij CCV shop maar vind het toch fijn om nog mee te mogen doen met deze dag. Helaas wordt het gehouden in Enschede wat voor mij inhoudt dat ik 3,5 uur in de trein zit en terug weer 3,5 uur. Maar goed, mobiel mee, dik boek mee, en ik vermaak me. En er is zoveel te zien onderweg! Eenmaal aangekomen in Enschede ben ik gelijk op mijn bestemming want het stadion van FC Twente ligt pal tegenover het station. Een warm welkom met een drankje en een hapje en de eerste workshops / lezingen gaan van start. Interessante lezingen van internet- en reclamebureau’s maar ook van mede-ondernemers. Je steekt er altijd wel wat van op. En wat ook leuk is, het netwerken naderhand. Je spreekt volop met andere ondernemers en leert leuke mensen kennen. Om zes uur is het afgelopen en moe maar voldaan pak ik de trein weer naar huis. Tegen 22 uur heb ik een bad-sessie achter de rug en lig ik gestrekt 😉

Vrijdag 22 juni

Veel bestellingen van gisteren die afgehandeld moeten worden om maar niet te spreken over de lading emails. Heb weinig fut vandaag eigenlijk en ben van plan om de middag gedeeltelijk vrij te nemen. Maar dan belt de eigenaar van het restaurant waar mijn kids werken, of nummer #3 vroeg uit is van school. Nee, helaas niet, pas om half vijf. Er zijn drie zieken en er komt een grote groep eten. Ik besluit om haar te gaan helpen, ik maak mijn werk snel af, zet pakbonnen klaar voor manlief zodat dat nog verzonden kan worden en ben om 12.00 uur in het restaurant waar ik vele groentes ga snijden en een heuse ijstaart mag maken. Ik vind het super leuk om te doen, is weer eens wat anders. Omdat we eind van de middag een receptie hebben in Amsterdam wordt ik om half vier weer opgehaald maar de ergste nood is weg en om 18.00 uur is #3 weer paraat. Ik kleed me om en we gaan lekker met zijn tweeën naar Amsterdam. Paar uurtjes van de stad genieten. Als we aankomen is de receptie al in volle gang, helaas is het eten al helemaal op dus we moeten nog op zoek naar een leuk eettentje. Dat vinden we natuurlijk en na een avondwandeling door het Vondelpark rijden we weer op huis aan, waar ook iedereen weer thuiskomt van het werk.

Zaterdag 23 juni

Ben er vroeg uit om nog wat mails en bestellingen weg te werken. Om 10.00 uur wordt ik verwacht bij de plaatselijke ijsbaan waar een doe-dag voor de kids wordt georganiseerd. Ik ga ze helpen en mag de ijskraam bedienen. Eerst moet ik nog even heen en weer naar Den Helder waar manlief bij een zeilboot gaat helpen maar hij is zijn telefoon vergeten ;-(. Eenmaal op de ijsbaan is het al lekker druk, het is nog bewolkt maar later trekt dit helemaal bij en wordt het echt heerlijk weer. Bijna 300 kinderen hebben volop genoten van alle springkussens, het spijkerbroek-hangen en het zelf maken van broodjes. En natuurlijk van onze ijsjes mèt dip.

Zondag 24 juni

Iedereen slaapt uit en dat mag ook, het is voor ons allemaal een drukke week geweest. Het weer is vandaag niet zo mooi als we hadden gehoopt maar goed, we maken er wat van. Gisteren uiteindelijk uit eten geweest bij het restaurant, als dank voor mijn hulp van de vrijdag ervoor. Heerlijke biefstuk gegeten en als klapper kwam zoon #3 ons een zelfgemaakt toetje brengen. Genieten met een hoofdletter! Verder toch nog snel even pakbonnen uitgedraaid en de spullen erbij gezocht, manlief pakt veel beter en sneller in dan dat ik zelf doe dus dit kon ik nog mooi voor hem klaarzetten 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 130 reviews.