Weekoverzicht – week 24

Maandag 11 juni

Superdrukke dag met – wederom – veel orders te verwerken. Ik had wat hulp van de boys dus dat hielp. Magazijn wat opgeruimd en dat werkt een stuk lekkerder. Nadeel van een weekend weinig tot niets doen op webshop gebied is dat je maandag een overvolle mailbox hebt. Hier was ik dus wel even mee bezig. Maar om 15 uur mijn bureau weer leeg, mailbox redelijk weggewerkt en de post stond weer bij PostNL, altijd fijn. Nog even gezellig met de kids buiten gezeten met een pot thee, iedereen was weer gearriveerd en zat vol verhalen. Met dochter naar haar zanggroepje in Den Helder, daarna stond een heerlijke lasagne klaar (bereid door zoon#3) en daarna snel weer door naar mijn eigen koor in Schagen.  En als klap op de vuurpijl deze foto binnen gekregen van manlief op de fiets in Italië. Het weer daar is niet helemaal super geloof ik, tussen het zonnetje door wat regen en flinke onweersbuien maar ze genieten volop en daar gaat het om.

Dinsdag 12 juni

Vandaag de nieuwe collectie van Label Label online gezet, wat een superleuke doekjes hebben ze weer, zou er bijna zelf eentje willen 😉. Verder veel post klaargezet, het magazijn wordt leger wat gelukkig betekent dat ik spullen beter kan vinden! Mijn eigen kantoortje wat opgeruimd en heel veel losse klusjes opgepakt en afgerond. Geeft altijd een fijn gevoel. Tot 15 uur lekker doorgewerkt, daarna kids thuis en samen gezellig wat gedronken.

Woensdag 13 juni

Drukke dag voor de nieuw aangekochte webshop. Veel orders en ook veel vragen van klanten. Ik werk altijd volgens een redelijk strak schema met een soort to-do lijstje die ik al jaren online gebruik. Dat werkt voor mij zeer overzichtelijk, ik vergeet dan niet snel wat. Als ik dit niet zo doen zou waarschijnlijk mijn hoofd allang overlopen. Maar op sommige dagen (en dit is er eentje van) kom ik amper aan dit lijstje toe. Veel taken schuif ik daarom door naar de week erna. Deze week is toch al drukker omdat ik geen backup heb in de vorm van een echtgenoot dus het is toegestaan 😉. Maar eind van de middag alle mails en chats afgehandeld, alle post weer de deur uit en heerlijk eten op tafel. Het kan slechter!

Donderdag 14 juni

Zoon #2 is komende zondag jarig en dit heuglijke feit moet natuurlijk met al zijn vrienden gevierd worden en wel op zaterdag. Tel daarbij op dat het gros van zijn groep een positieve examenuitslag heeft gekregen (5 HAVO, onze zoon zit nu in 5 VWO en moet dus nog een jaartje) en het feest is compleet. Na een stevige onderhandeling over wat onze bijdrage aan het feest gaat worden (al jaren voor iedereen hetzelfde, hij zal nog wel eens leren dat onderhandelen op dit punt geen ènkele zin heeft 😉) rijden wij naar Schagen om de grootste boodschappen te gaan halen. Kan ook hier maar ik pak mijn momentje om een lading zegels te vergaren die ik kan gebruiken om de voorraaddozen aan te schaffen waar ik voor spaar (hoe burgerlijk …). Zes kratten was de max voor deze aanbieding maar gelukkig is de kassière niet moeilijk en moet het alleen over twee bonnen verdeeld worden. Moet zeggen dat we veel bekijks hadden toen we alles in mijn bolide aan het proppen waren.

In de avond, toen iedereen op één oor lag, nog even aan het werk geweest. Heb een offerte gehad voor de webshop, veel wijzigingen, en moest dat even in alle rust doornemen. Ziet er veelbelovend uit moet ik zeggen maar ik moet er nog een paar nachtjes over slapen.

Vrijdag 15 juni

Kids lange dag op school en daarna aan het werk, dochterlief gaat met halve klas naar de kermis en blijft daarna logeren, manlief aan het fietsen in het buitenland. Dit zou een heerlijke vrije dag kunnen betekenen maar gezien het drukke weekend wat eraan komt gebruik ik mijn tijd nuttig en ben veel achterstallig werk aan het afhandelen. Bijna de hele collectie van Snapper rock staat inmiddels online en heel veel orders worden naar het postkantoor gebracht. Ik werk s’avonds nog even lekker door en om 22 uur zit ik moe maar zeer voldaan op de bank naar mijn favo serie van dit moment op Netflix te kijken. En als ik een half uurtje aan het kijken ben druppelen de eerste harde werkers alweer binnen 😉

Zaterdag 16 juni

Vanavond groot feest van zoonlief, al het bier staat keurig opgestapeld in de koelkast, de tent is geplaatst en de sta-tafels staan opgetuigd. Laat iedereen maar komen. Maar eerst nog even op verjaardags visite, de laatste boodschappen halen en een grote pan nasi maken (hebben ze een ondergrondje). Met één stel ouders heb ik zelf afgesproken dus we zonderen ons af van het feestende stel pubers en zitten gezellig bij te praten. Tegen 22 uur komt manlief ook thuis en die schuift nog even aan. We wachten tot 24 uur, want dan is zoonlief natuurlijk echt jarig, en storten ons in het feestgedruis. Heerlijke groep vrienden en bekenden, echt heel gezellig maar om 1 uur vallen toch echt onze luiken goed dicht. De mannen redden het verder wel …

Zondag 17 juni

En dan is zoon #2 dan echt jarig. Traditie in huize Borst is dat we de jarige in de ochtend wakker zingen. Dit moment wordt steeds later dankzij het feit dat ze steeds langer uitslapen. Maar omdat er eentje om 11 uur moest werken zijn we tegen 10 uur toch maar naar boven getogen. Ook de logeés moesten er aan geloven maar het werd gewaardeerd. Kado uitgepakt en snel met zijn allen ontbijten. In de middag kwam er visite en de kater was net een beetje weggewerkt ;-). Het weer viel mee en we hebben heerlijk buiten kunnen zitten. Leuk, de mannen uiteindelijk voorovergebogen bij de laptop om de voetbal te kunnen volgen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 130 reviews.