Weekoverzicht – week 23

Maandag 4 juni

Vandaag is een organiseer-dagje. De voorraad puilt uit van de lading die we gisteren hebben opgehaald, bestellingen gaan gewoon door dus moet regelmatig het magazijn induiken om diverse artikelen te gaan zoeken. Best een klus. Dus vandaag wat zaken geregeld om het magazijn goed te kunnen organiseren en opruimen. Alles gaat gewoon op de schop en dat telt ook gelijk wat gemakkelijker. Al met al een hele drukke dag met veel aan mijn hoofd aangaande de nieuw aangekochte webshops. Moet nog veel geregeld worden maar in grote lijnen heb ik alles goed in beeld. Na het eten snel op de fiets naar mijn koortje in Schagen en daarna nachtdienst bij het Hospice.

Dinsdag 5 juni

Na een brakke nacht in het Hospice ga ik toch maar snel aan de slag. Heel veel telefoontjes gehad over de nieuwe sites, dingen die geregeld en/of aangepast moeten worden. Ook bestellingen die bij elkaar gepickt moeten worden, wat best lastig is nu alles nog niet goed is opgeruimd. Maar het lukt allemaal en tot een uur of drie ben ik gestaag en efficiënt aan het werk. Daarna in huis nog wat gerommeld en de kids druppelden allemaal weer binnen. Deze foto is nog van afgelopen weekend waar zoon #3 mee heeft gedaan met het NK voetbal waar hij kampioen werd in een categorie met zijn team. Een gave prestatie natuurlijk mèt mooie bokaal.

Woensdag 6 juni

Vandaag alvast de eerste lading magazijnbakken binnen gekregen waarmee we wat meer kunnen gaan organiseren in het magazijn. Want met de voorraad van de twee webshops erbij wordt het toch ietwat onoverzichtelijk (understatement😉). Dus ben alvast begonnen met puin ruimen en dat werkt heerlijk. Manlief vertrekt vrijdag naar Italië voor een weekje fietsen en voor die tijd wil ik het magazijn weer ruim hebben. Ruim daar en ook ruim in mijn hoofd, zo werkt het meestal. Ik werk tot 14 uur want moet dan met dochter naar ortho voor controle. Daarna gaat zij naar vriendinnetje om musical te oefenen en gelijk mee te eten want: 17 uur alweer verzamelen voor avondvierdaagse. Blij toe want hier heb ik het eten zo vroeg niet klaar. Dus ik kan in de middag nog een uurtje fietsen, het is heerlijk weer. Ga ik lekker wat verse sla halen bij mijn vader!

Donderdag 7 juni

Aan de andere webshops kom ik vandaag niet meer toe, het is retedruk op de net aangeschafte. Alles gaat daar weg met 50% korting dus dat gaat best hard. Magazijn is nog niet helemaal zoals ik het zou willen maar omdat er zoveel verkocht wordt, oogt het als vanzelf een stuk overzichtelijker 😉 Flink doorgepakt en in de avond de intocht van de avondvierdaagse met een bloemetje opgeluisterd en daarna nog een uurtje zingen bij mijn tweede koortje.

Vrijdag 8 juni

Manlief gaat vroeg in de middag al rijden, ze pakken er een overnachting bij voor ze naar Italië rijden, wel zo verstandig. Maar dat betekent wel dat mijn vrijdag er iets anders, iets stressvoller uitziet. Want, alles moet nog gepakt worden (is dat nou een mannen-ding?), auto ingeladen maar tegen 14.00 uur en na een dikke knuffel is hij onderweg. Heb de ochtend flink doorgebeuld want de zaterdag ben ik de hele dag weg. Ben kapot in de avond maar moet om 22 uur nog zoon #3 afhalen in Waarland, half uurtje rijden. Ik leef weer op en we praten gezellig nog wat na over de gave dag die hij had. Post eind van de avond nog even netjes klaargezet zodat de kids dat morgen nog weg kunnen brengen.

 

Zaterdag 9 juni

Met dochterlief een dagje naar Maarssen voor een korendag. Altijd heel gezellig en nu des te meer omdat mijn eigen meissie mee is. Met de bus dus dat is al een feest op zich (zeker als ze tot de ontdekking komt dat het een dubbeldekker is). Heerlijk gezongen, het was prachtig weer en alles zat mee. Omdat broer #3 een voetbalweekend had moest ze qua werk invallen voor hem dus bij terugkomst uit Maarssen dochter bij restaurant afgeleverd voor de afwas en ik ben lekker gaan eten bij mijn ouders. Bleef hangen dus van een ‘vrije kinder- en manloze avond’ kwam niets meer terecht. Het leuke was dat ik gelijk thuis kwam met dochter, beiden bekaf natuurlijk dus gelijk bedje ingedoken.

Zondag 10 juni

Een echte relaxdag gehad. Het was redelijk weer dus tuindeuren al vroeg open gezet, heerlijk die frisse lucht naar binnen. Weinig gedaan, beetje gelezen en veel was weggewerkt (dus toch best wat gedaan;-). In de middag nog wat orders bij elkaar gezocht en die snel ingepakt. Heerlijk zo af en toe zo’n dagje waar eigenlijk niets echt moet … Eind van de middag kwam zoon #3 weer thuis na een voetbalweekend incl toernooi. Ze waren kampioen geworden dus dat was de kers op de taart!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 137 reviews.