Weekoverzicht – week 22

Maandag 28 mei

Vandaag weer aan het werk, ondanks de hitte. Alle deuren lekker open gezet en aan het werk met  het geluid van de vogels om je heen. Het kan slechter. Lekker gewerkt en tussendoor nog een leuke recensie binnen gekregen van ons optreden gisteren. Altijd fijn. Dochterlief heeft Logopedie afgerond dus ik kan zonder onderbreking gewoon lekker tot 14 uur doorwerken. Daarna mag dochterlief gaan zingen in Den Helder, voor die tijd alles qua eten klaar zetten want na het zingen van dochterlief is het snel eten en op de fiets naar mijn eigen koor. Aansluiting heb ik slaapdienst bij Hospice dus even mijn ‘nachttas’ meenemen.

Dinsdag 29 mei

Wederom lopen de temperaturen lekker op maar als je alles tegen elkaar open zet is het eigenlijk best heerlijk werken. Voordeel van thuis werken: lekker in korte broek en ijsjes in overvloed vlak naast me. Hele ochtend in gesprek geweest met webdesigner, goed gesprek en veel nieuwe inzichten gekregen. Nu nog even uitwerken. Begonnen met de Move loopschoentjes van Melton, flinke start gemaakt zodat dit leuke merk snel online kan. Manlief krijgt melding van de dealer dat de auto klaar staat en neemt prompt de rest van de middag vrij om deze te gaan halen. Heb ik geen problemen mee. Dus bij thuiskomst gelijk even een testritje gemaakt, bevalt prima, hiermee kunnen we wel richting Bella Italia !

Woensdag 30 mei

Ben vroeg begonnen vandaag en heb de loopschoentjes van Move by Melton verder klaargezet. Verder mijn administratie bijgewerkt, is altijd een rotklus maar eenmaal gedaan geeft het wel heel veel voldoening.  Komend weekend worden we weer eigenaar van twee webshops die we twee jaar geleden hebben verkocht, best spannend. Dit vereist wel wat voorwerk en ben hier vandaag een flinke tijd mee bezig geweest. In de middag heerlijk in de tuin gezeten met het boek van Chazia Mourali, een aangrijpend en toegankelijk boek.

Donderdag 31 mei

Lekker vroeg van start gegaan, het was drukkend warm en pas om 14 uur aan mijn lunch toegekomen. Samen met zoon #2 snel boodschappen gedaan maar we waren niet snel genoeg, toen we van huis gingen was het al mega donker maar toen we terugliepen kregen we de volle laag. Drijfnat kwamen we thuis. Ook in de middag nog wel even wat uurtjes kunnen werken, de kids zaten keurig aan het huiswerk.  De zwemshorts van Snapper Rock komen online.

Vrijdag 1 juni

In mijn vorige blog liet ik al iets doorschemeren over iets waar ik mee bezig was. Dat ‘iets’ was dus een overname van een tweetal webshops. En wel de webshops die ik zelf twee jaar terug had verkocht. Ze komen weer terug dus, de kogel is door de kerk. Wat wel inhoudt dat ik vandaag super druk bezig ben om alles regelen. Dit weekend is de overdracht al en we gaan met twee grote auto’s die kant op om alle voorraad gelijk te halen. Spannend dus. In de avond was er bij het restaurant waar onze jongens werken een leuke band, was super gezellig maar veel te lang blijven hangen natuurlijk 😉

 

Zaterdag 2 juni

Vandaag een heel druk programma en van werken komt niet veel. Manlief gaat zeilen en dochter en ik hebben beiden een optreden in Den Helder, bij de Dag van de muziek. Dochterlief een half uurtje na mij maar zij midden in de stad en ik aan de rand van de stad. Logistiek niet heel handig dus. Gelukkig (voor ons) ging het zeilen niet door en kon manlief voor taxi spelen. Zingen ging voor beide partijen super goed maar mijn kater was nog wel een beetje voelbaar dus eenmaal thuis op de bank gedoken en weinig zinnigs meer gedaan. Dochter was tussendoor nog naar de kapper geweest voor wat gekleurde strengen in haar haar, geen idee wat het zou worden, uiteindelijk werd het iets van paars, best mooi eigenlijk.

Zondag 3 juni

Vandaag met twee lege auto’s zo’n 250 km rijden om de voorraad van de twee overgenomen webshops te gaan halen. Het was heerlijk weer en het was behoorlijk passen en meten maar het pastte allemaal echt precies. Je bent er met deze afstand toch wel een dagje zoet mee. De deal afgesloten met een heerlijk stukje taart en eenmaal thuis had zoon #3 heerlijk voor ons gekookt, het kan slechter ;-). De eerste orders in de nieuwe shop waren al binnen dus nog tot laat uiteindelijk bezig geweest om alles in te pakken. Of eigenlijk, alles bij elkaar aan het zoeken uit alle dozen die er nog stonden. Komende week alles lekker uitpakken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 137 reviews.