Weekoverzicht – week 21

Maandag 21 mei

De uitlaat van de scooter van zoon #2 bleek helemaal verrot te zijn (niks van gehoord natuurlijk, jemig wat een herrie geeft zo’n ding 😉). Dus eraf gesloopt maar eerst de scooter op de tafel gewerkt. Ik vind het knap hoe ze met zijn tweeën (met broer #3) dat gevaarte op de tafel hebben gekregen. Heerlijk in het zonnetje … Ik heb de computer even gelaten voor wat het was en heb een heerlijke vrije middag gehad. In de ochtend mee op de zeilboot (nog nooit gezeild, mijn ogen uitgekeken) en het restant van de dag heerlijk in een stoel in het zonnetje gezeten met het nieuwste boek van Tess Gerritsen (mijn favo schrijfster).

Dinsdag 22 mei

Tja, en na een lang weekend weinig tot geen actie op werkgebied moet ik er op dinsdag toch echt aangeloven. Oke, ik heb op de maandag wel een uurtje in de avond gepikt waarin ik vast de orders heb klaargezet, kon manlief dat gelijk even inpakken en klaarzetten. Maar vandaag was het administratie (blèh in tienvoud) en heel veel mails beantwoorden.

Woensdag 23 mei

Vandaag veel op de site aangepast, producten die niet meer leverbaar waren of waarvan sommige maten tijdelijk zijn uitverkocht, wekelijks moet dit aangepast worden. Sommige merken zijn veel werk en sommige zijn zo gedaan. Vandaag wel een paar uurtjes hiermee bezig geweest. Verder nog hele gave schoentjes van Kickers online gezet.

Donderdag 24 mei

Verder met die gave Kickers schoentjes.

Vandaag veel kunnen doen, ondanks de hoge temperaturen. Ben om 7.00 uur gestart vandaag zodat ik vanmiddag wat vrij kan nemen. Er worden boodschappen gebracht voor de BBQ die deze zondag bij ons in de tuin gehouden wordt. Dit na een optreden van het koor waar ik op zit en daar moet ik ook nog flink voor oefenen. Doe ik het liefst als er geen scholieren of anderen zich in mijn nabijheid bevinden 😉. Verder heb ik vandaag een telefonische meeting over een nieuw programma wat ik wil gaan gebruiken om jullie op de hoogte te kunnen blijven houden over updates etc.

Vrijdag 25 mei

Vandaag best een drukke dag, twee telefonische afspraken, wat achterstallige administratie, veel mailverkeer (telefoon bleef redelijk stil vandaag) en een ingrijpende zakelijke beslissing die we gisteravond (oke, bij twee wijntjes) hebben genomen. Horen jullie binnenkort wel meer van maar is erg leuk! Verder ben ik bezig geweest met de nieuwe collectie van Ewers met allemaal zomerse kleurtjes waar je helemaal vrolijk van wordt. Moest ff flink doorpoten vandaag om alles op tijd af te krijgen, in de avond hebben we namelijk een etentje. Al meer dan 15 jaar gaan we elk jaar uit eten met oud-collega’s van mij (van mijn eerste Rabobank baantje). Inmiddels werkt niemand meer bij de bank maar het jaarlijkse etentje houden we vol en is erg waardevol. Is altijd weer leuk om elkaar te spreken en te horen waar iedereen zoal mee bezig is.  Opa en oma blijven gezellig bij dochter #4 en ze mag zeggen wat er gegeten wordt: lasagne. Dus op tijd het sausje maar opgezet.

Zaterdag 26 mei

Het was heet buiten, veel te warm om ook maar iets nuttigs te gaan doen. Naast het draaien van wassen heb ik dan ook weinig nuttigs gedaan vandaag. Heerlijk buiten in de schaduw gezeten met mijn E-book (waar ik zolang in heb zitten lezen dat de batterij helemaal leeg was, is me nog nooit gebeurd😉). Kids naar voetbal en werk, manlief te zeilen en dochter dagje bij vriendje. Ik had het rijk alleen. Heb een uurtje Ewers afgemaakt, dat dan weer wel. Verder in de avonduren gestart met voorbereidingen voor de BBQ van morgen. Moeten nog wat salades gemaakt worden en alle tafels en stoelen moeten neergezet worden. Gaat heerlijk snel en in een stuk koelere omstandigheden dan overdag. Ben blij dat ik heb gewacht tot na acht uur 😉

Zondag 26 mei

Gisteren heeft manlief een andere auto aangeschaft. Omdat de oudste bijna 19 is en we ervan uitgaan dat we niet nog járen met een zes-persoons auto de weg op zullen gaan moest er een budget variant komen want de oude was echt wel af na 370.000 km op de teller. Na twee keer een zilvergrijze Ford Galaxy te hebben aangeschaft hebben we dit keer gekozen voor een … zilvergrijze Ford Galaxy, wel een automaat want je wilt toch wel eens wat anders. Nog een weekje wachten.

Verder hebben we vandaag ons optreden en dat gaat hartstikke goed, ondanks de enorme hitte. We krijgen goede reacties en aansluitend hebben we ons tegoed gedaan aan al het lekkers bij ons in de tuin. Een dag met een gouden randje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 137 reviews.