Weekoverzicht – week 20

Maandag 14 mei

Flinke hoeveelheid nieuwe zwemkleding online gezet op Waterschoentje.nl. Verder is de maandag altijd druk met bezoek met dochter aan logopediste (laatste keer pfff) en met dezelfde dochter naar zangles in de middag. Dit maakt dat ik niet echt lekker kan doorwerken omdat ik telkens onderbroken word. Het weer zat ook niet mee, wat een lekker zonnetje. Heb er dus in de middag maar even van geprofiteerd en genoten van deze warme zon. Zelf geen koor in de avond dus deze uurtjes opgevuld met wat achterstallig werk. Wel nachtdienst in Hospice dus lekker op de fiets die kant op na de theepauze.

 

Dinsdag 15 mei

Productieve ochtend gehad, lekker vroeg van start gegaan want de  weerberichten waren ons goed gezind. Zo bij tijd en wijle maak ik dankbaar gebruik van het feit dat ik zelfstandige ben en dus zelf enigszins mijn eigen tijd kan indelen 😉. En dus na mijn werklijstje te hebben afgewerkt en heel veel telefoontjes te hebben afgehandeld heb ik de middag vrij genomen voor een flinke fietstocht. Wij eten in de avond vaak redelijk op tijd omdat er altijd wel iemand moet sporten of werken (horeca) en met dit mooie weer mag dochterlief nog even heerlijk buiten spelen en ik maak van de gelegenheid gebruik om nog wat klusjes af te handelen die op mijn bureau waren blijven liggen. Dochterlief was niet een klein beetje dwars wat resulteerde in een dagje telefoon kwijt, wat weer resulteerde en een vrachtlading verontschuldigingen die ik natuurlijk niet helemaal kon weerstaan😉

  

 

Woensdag 16 mei

Hééél veel zwemkleding online gezet, was goed op dreef en daar moet ik dan altijd maar even goed van profiteren. Dochterlief ging deze middag voor het eerst aan het werk in de bollenvelden, tulpen koppen (of eigenlijk na-koppen). Met een vriendin op de fiets, zo’n half uurtje, en toen het land op. Spannend maar het werk heeft niet haar hart gestolen geloof ik.

Over een paar weken is de nieuwe privacy wet van kracht en ook in moet aan deze AVG, ik kom er niet onderuit. Gelukkig doe ik deze week mee aan een zogenaamde AVG challenge die mij per dag alle ins en outs van deze wet laat zien. Gisteravond was er een live sessie via Facebook waar ik fanatiek aan meedeed. Alles is een stuk duidelijk maar een en ander moet nog wel even goed uitgewerkt worden, morgen dus!

 

Donderdag 17 mei

Ben op de achtergrond druk bezig met verhuizing van de webshops naar een andere hosting partij. Omdat de site vrij ingewikkeld in elkaar zit is dit nog best een dingetje. Maar het zit er nu toch echt aan te komen 😉. Snel nog wat leuke items online gezet voor de backup een feit is. Van Inch Blue zijn er hele hippe modellen bijgekomen, deze zal ik van ’t weekend verder online zetten.

Verder was het weer niet helemaal super, heb daarom maar even lekker het huis gesopt, moet ook gebeuren en gaat een stuk sneller en efficiënter als er verders geen kinderen om me heen banjeren. Zoon #3 heeft op zijn werk (horeca) uitleg gehad over het maken van de perfecte appeltaarten. Hij is al de hele week bezig om twee fantastische appeltaarten te maken voor opa die zaterdag jarig is. En ik moet zetten, toen ze eenmaal in de oven zaten: die geur belooft heel veel goeds. In de avond manlief weer thuis na paar dagen buitenland en ik weer heerlijk gezongen op mijn gezellige koor. En ….  zoon #2 stuurde een berichtje dat hij weer in de bus zat onderweg naar huis. Morgen na de middag hopen ze weer aan te komen, kan niet wachten!

 

Vrijdag 18 mei

Het weer zag er goed uit dus ben lekker om 7 uur achter de pc gekropen, muziek zachtjes aan en manlief die ervoor zorgde dat alles in de keuken gladjes verliep … dat werkt lekker hoor. Zeer productieve ochtend waardoor ik heerlijk de middag vrij kon nemen. En dat heb ik gedaan dus.

 

Zaterdag 19 mei

Vandaag is mijn lieve pap jarig, alweer 77 jaren jong. Overdag is het in huize Borst veel te druk voor een verjaardag, er moet gefietst worden (want: over een maand moeten er bergen in Italië beklommen worden), er moet een cadeau gekocht worden (want: verjaardagsfeestje van dochterlief), voetbalspullen gepakt worden (want: drie wedstrijden vandaag) en gekookt worden (want: vanmiddag geen tijd en er moet gezond gegeten worden). In de middag werk ik iedereen lekker de deur uit en ga zitten zwijmelen bij de koninklijke bruiloft van Harry en Meghan. Zul je net zien: de tv heeft kuren. Balend moet ik me dus behelpen met de laptop maar toch geniet ik van het hele festijn. Als de mannen zijn moet de Giro nog even opgezet worden (en wonderlijk hoe wonderlijk, dan doet de tv het ineens weer optimaal, niet eerlijk). Al met al dus een heerlijk relaxed rommeldagje, de kids weer naar hun werk na het eten en wij eindelijk op verjaardag. Enne … tussendoor tijd gevonden voor de nieuwe collectie van Inch Blue, die is echt vet gaaf!

Inch Blue babyslofjes Bowie greyInch Blue babyslofjes Valentina red whiteInch Blue babyslofjes Riley yellowInch Blue babyslofjes Posey rose pinkInch Blue babyslofjes Posey caramelInch Blue babyslofjes Hector baby blue

Zondag 20 mei

Uitgeslapen en even uitgebreid van het ontbijt genoten. Daarna naar mijn ouders waar een lading verjaardagsvisite in aantocht is en mijn hulp gewaardeerd wordt. Het is heerlijk weer en we kunnen de hele middag buiten zitten. Helaas voor mij niet onder de parasol wat resulteert in een bruin verbrande nek en dito armen. Maar het was gezellig en super om iedereen weer even te spreken. Leuk detail, zoon #3 had op zijn werk de ingrediënten op papier verkregen van die overheerlijke appeltaart van de chef kok. Geen recept maar alleen wat er in moest. Alles gehaald en hij was er even mee bezig maar hij had twee overheerlijke appeltaarten gemaakt voor opa en oma die schoon op gingen. Iedereen was laaiend enthousiast over die heerlijke taarten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 137 reviews.