Weekoverzicht – week 19

blog week 19

maandag 7 mei

Druk weekend gehad met veel orders die ik zondagavond gelukkig al verder had verwerkt en manlief had ingepakt. Maar het moet wel de deur uit natuurlijk 😉 Niet zo’n scherpe foto maar dat kwam door de haast. Maandag is een rommelige dag dus ben altijd blij als ik op zondag al wat voorwerk heb gedaan. Moet met dochter naar logopedie en in de middag met haar naar koor. Dus ik kom dan niet echt in de werk-flow zeg maar, toch wel veel gedaan en de nieuwe collectie van Bobux verder uitgewerkt.

 

dinsdag 8 mei

Het weer was lekker dus tussen de bedrijven door in een nieuw boek begonnen, zeer indrukwekkend en een echte aanrader. Moest ook bloed doneren en dat is zo’n 15 km bij mij vandaan, mooi tochtje voor op de fiets dus. Vorige keer was ik niet goed geworden dus was wel even spannend maar ging allemaal goed gelukkig en heerlijk weer naar huis gefietst. Wel bekaf rest van de dag dus weinig meer gedaan en voor 21 uur lag ik op apegapen.

          

 

woensdag 9 mei

Lekker productief dagje gehad, heerlijk op tijd begonnen zodat ik veel aan mijn ochtend had. Moet nog steeds wennen aan dat continu rooster op de lagere school waardoor dochter al om 14 uur uit is van school. Moet er ook om denken om wel echt te gaan lunchen, dat schiet er nog wel eens bij in als ik lekker aan het werk ben. Ik werk met een heuse online to-do lijst. Helpt mij enorm om geen dingen te vergeten qua werk. En eerlijkheidshalve moet ik ook vermelden dat ik het leuk vind om dingen af te strepen die gedaan zijn. Je voelt je toch een stuk productiever 😉 Middag gebruikt om mijn kantoor eens flink op te ruimen met als resultaat een leeg stuk bureau, kids wilden graag nasi eten en dus ben ik daar eind van de middag mee aan de slag gegaan. Pure nasi, zonder pakjes en zakjes en zelfs de satésaus zelf gemaakt. Smullen …

 

     

 

donderdag 10 mei

Manlief doet mee aan een soort zeilcursus, ik zeg ‘soort’ omdat het niet een reguliere cursus. Het gaat om een zeer oude zeilboot waar vrijwilligers voor nodig zijn om het onderhoud bij te houden. In ruil daarvoor krijgt hij dan les in zeilen en bij voldoende deelnemers mag je het schip ook zelf een dagje lenen. Moet je de zeiltechnieken natuurlijk wel onder de knie hebben. Maar vanavond mag hij voor het eerst mee op een zeiltochtje. Het is bar koud dus dik aangekleed op pad. Ik heb een avondje vrijaf genomen na een drukke dag met veel afspraken, thuis en telefonisch. Had een rood oor van alle telefoongesprekken …

 

 

vrijdag 11 mei

Morgen is dochterlief jarig, 13 jaar wordt ze alweer en dus druk in de weer met boodschappen doen, lijstjes maken, slingers zoeken en kids bezighouden. Kom niet echt aan werken toe, een paar uurtjes zonder ik me af om de mails te beantwoorden. Telefoon blijft verdacht stil, veel mensen zijn vrijaf. Tuin vast versierd voor morgen.

 

zaterdag 12 mei

Dochterlief roept al vrij vroeg of ‘we al komen zingen’. Traditiegetrouw komen we de jarige altijd wakker zingen in de ochtend maar naarmate ze ouder worden, slapen ze meer uit (en wij ook) en dus wordt het zing-tijdstip van 7.00 uur elk jaar wat opgeschoven. Maar mevrouw is het daar niet helemaal mee eens en ligt duidelijk te wachten. Maar de oudere pubers hier in huis houden niet zo van op tijd opstaan 😉 Maar goed, er wordt gezongen, er worden cadeaus uitgedeeld, er wordt gezoend en geknuffeld en ze is echt de jarige job. Zeker wanneer ze de tuin zo mooi versierd zitten. S’middags komt de visite en dan mag eindelijk de taart aangesneden worden, gemaakt door de moeder van een vriendinnetje, het is werkelijk een prachttaart geworden. De zon is erbij gaan schijnen en we zitten allemaal te puffen van de hitte!

 

zondag 13 mei

Het is vandaag moederdag en omdat iedereen lekker lang blijft slapen maak ik van de gelegenheid gebruik om voor een paar uurtjes achter mijn pc te kruipen. Heerlijk is dat, als iedereen nog in diepe rust is (en het huis feitelijk ook), bakkie thee erbij en lekker muziekje op, ik verzet bergen in deze paar uurtjes. Natuurlijk tussendoor wel de wasmachine even aangezet, het is tenslotte moederdag! Het was daarna wat hectisch, zoon #2 ging naar Spanje op werkweek en moest weggebracht worden. Hij had (zeg: nam) alle tijd waar wij als stresskippen door het huis waggelden. Maar keurig op tijd afgeleverd bij de prachtige dubbeldekker en heb hem als een supertrotse moeder uitgezwaaid. Dat gaat toch maar mooi op surfclinic naar Spanje … Bij thuiskomt vermeld dochter poeslief dat we vergeten zijn traktaties te maken voor op school de dag erna. Ik schiet direct in de stress, hoe kon ik dat nou toch vergeten? Snel cupcakes gemaakt en deze tijdens Boer zoekt vrouw versierd. Opgelost 😉

 

       

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 130 reviews.