Over ons

Met diverse webshops zijn wij al ruim 20 jaar actief op het internet. Thuis gewerkt, kantoor gehuurd, met personeel en zonder personeel, we hebben alles wel gedaan. Maar altijd gebleven bij waar ons hart ligt: de babymarkt. 

Begonnen met de verkoop van tweedehands kleding, toen nieuwe kleding en babyslofjes om uiteindelijk de focus echt op de babymarkt te richten. Babyslofjes en de eerste loopschoentjes maar inmiddels is het assortiment zo uitgebreid dat je eigenlijk wel voor alles op babygebied bij ons terecht kunt. 

In 2021 hebben we het roer flink omgegooid, we hebben de logistiek uitbesteed aan een fantastische fulfilmentpartner en hebben de webshop verhuisd naar een beter en sneller platvorm. Hierdoor kunnen wij jullie sneller voorzien van de nieuwste items en collecties en is voor jullie het winkelen een stuk plezieriger ;-) En .... blijft er voor ons veel meer tijd over voor het contact met jou als klant. Want door de drukte met orderpicken en inpakken hadden we daar gewoon niet altijd voldoende tijd voor. 

Wie is de persoon eigenlijk achter Babyslofje-Online.nl?

Mijn naam is José en ben altijd reuze benieuwd wie er nu achter zo’n webwinkel zit, vandaar hier ook iets over mij. Voor het geval jij dat wilt weten 😉

Ik ben dus José, gelukkig getrouwd en trotse moeder van 4 kids. Inmiddels ook supertrotse oma van eerste kleinkind. Een groot gezin dus. Wij wonen in het dorpje Anna Paulowna, in de kop van Noord Holland. Ik ben al ruim 20 jaar actief op het gebied van webwinkels in de babybranche en uiteraard zelf ook een fervent webshopper.