20 april 2021

Heel goed nieuws maar van een heel andere soort: afgelopen zondag is onze eerste kleinzoon geboren: Jayvi Martinez Borst, en wat zijn we apetrots en smoorverliefd!

Jayvi

23 maart 2021

Goed nieuws, de leuke kleding van Little Dutch is weer leverbaar.

22 maart 2021

Komende woensdag 24 maart moet ik voor een kleine ingreep even naar het ziekenhuis, vandaar dat we die dag vanaf 10.30 uur telefonisch niet bereikbaar zijn. Mail kan ik vast tussendoor nog wel beantwoorden 😉 Bestellingen worden de dag erna weer verzonden.

9 februari 2021

Er is op het moment een enorme run op de Druppies winterboots maar helaas zijn ze ontzettend slecht leverbaar (wat nou timing???). Vandaag krijgen we nog een zending binnen en eind van de week nog een laatste. Nieuwe leveringen zullen pas in maart weer zijn waarschijnlijk. Wil je zeker zijn van levering? Stuur ons even een mailtje met maat en kleur en we houden je op de hoogte. Deze week komen voornamelijk okergeel en nachtblauw nog binnen.

Ook zijn er gisteren dus helemaal geen zendingen bij ons binnen gekomen. Hoe vreemd is dat? Maar ook vervelend voor iedereen die op een bestelling zit te wachten. We verwachten dat alles vandaag weer op gang komt en zullen er met man en macht aan werken om alle leveringen vandaag ook direct te verwerken en mee te geven met DHL.

En … de site staat sinds vanmorgen op een nieuwe server en is dus veel en veel sneller. Loop je nog ergens tegenaan dat niet goed werkt, laat het ons weten dan gaan we hier gelijk acheraan! #blij

8 februari 2021

Het is bar en boos buiten en helaas heeft dat ook de nodige inpact bij alle vervoerders. Onze pakketjes van DPD en DHL zijn helaas niet afgehaald vandaag, morgen nieuwe poging. We hopen op je begrip in deze. DPD reed in zijn geheel niet en DHL had zoveel vertraging opgelopen dat de hele route niet gereden kon worden. Morgen nieuwe kans.