Nieuwe blogger: Eefje …

Blog

Hallo allemaal,

Mijn naam is Eefje, ik ben 33 jaar en ik ben sinds 28 juli trotse moeder van Josh! Toen ik via via met José (van babyslofje-online) in gesprek raakte, ontstond het idee om met elkaar te gaan samenwerken. Ik vind het leuk om te bloggen en José zocht iemand om te bloggen. Tadaaaa!! Vanaf nu zal ik jullie dus maandelijks een kijkje geven in het leven van Josh en mij.

De eerste keer…

Het eerste jaar met een baby is het jaar van de eerste keren. Zo wordt het dit jaar Josh zijn eerste kerst. Ik denk dat het nu al zijn favoriete tijd van het jaar is, want hij is gek op alle lichtjes in huis. Vooral naar de kerstboom kan hij ‘uren’ kijken. We maken er samen een heel ritueel van. Als we ‘s ochtends beneden komen, doen we de lichtjes aan in de boom, de lichtjes aan bij het raam en de vreselijk kitscherige lampjes bij de mini-boompjes.

Vorig jaar…

Vorig jaar met kerst vertelden we onze ouders dat we zwanger waren,  het mooiste cadeau dat ze ooit hebben gekregen. Dit jaar krijgt hun ‘mooiste cadeau’ vast ook (te veel) mooie cadeaus. Onze cadeaus vallen nu waarschijnlijk in het niet vergeleken met die van vorig jaar, ach ja, kerst is voor mij vooral het samenzijn en natuurlijk ook het lekkere eten!

Hoe vier jij Kerst met je gezin?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het leven van Josh en mij? Volg ons dan op Instagram of lees mijn blogs op www.createve.nl.

Dit bericht is gepost in Eefje. Bookmark de link.

Een reactie op “Nieuwe blogger: Eefje …

Geef een reactie

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 1019 reviews.

Cookie monster verklaring

Wij serveren verschillende soorten cookies om jou zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Mocht je ze niet allemaal lusten dan kun je dat aangeven bij instellingen.

Privacy policy | Sluit
Instellingen

Cookie monster verklaring

Bewerk jouw cookie voorkeuren hieronder indien gewenst.

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.

Bekijk details.
Vergeet van welke cookies ik houd. Gewist!