Flip book element

Anna und Paul babyslofjes met zooltjes Schnecke pflaume

 49,90

Gave babyslofjes met zooltje in de kleur donkerroze met slak en strik. De slofjes sluiten gemakkelijk met elastiek en hebben aan de achterzijde een aantrekbandje. Deze babyslofjes zijn voorzien van rubberen zooltjes voor nòg betere grip op gladde vloeren.

Meer informatie

Anna und Paul babyslofjes Slimline Propeller grau

 39,90

Mooie babyslofjes in de kleur grijs. Uit de Slimline collectie van Anna und Paul. Deze serie valt iets smaller uit en heeft een iets andere maatvoering.

Meer informatie

Anna und Paul babyslofjes met zooltje Streetwear stein

 49,90

Gave babyslofjes in de kleur grijs in een sportief model. Deze babyslofjes zijn voorzien van rubberen zooltjes voor nòg betere grip op gladde vloeren. De babyslofjes van Anna und Paul zijn altijd zeer netjes afgewerkt, zelfs aan de binnenzijde. Deze babyslofjes worden geleverd in een heel mooi cadeaudoosje en de kwaliteit van de slofjes is echt super.

Meer informatie

Anna und Paul babyslofjes met zooltje Streetwear marine

 49,90

Gave babyslofjes in de kleur marine in een sportief model. Deze babyslofjes zijn voorzien van rubberen zooltjes voor nòg betere grip op gladde vloeren. De babyslofjes van Anna und Paul zijn altijd zeer netjes afgewerkt, zelfs aan de binnenzijde. Deze babyslofjes worden geleverd in een heel mooi cadeaudoosje en de kwaliteit van de slofjes is echt super.

Meer informatie

Anna und Paul babyslofjes met zooltje Stern rubinrot

 49,90

Gave babyslofjes met zooltje in de kleur donkerrood met mooie ster. Deze babyslofjes zijn voorzien van twee rubberen zooltjes voor nòg betere grip op gladde vloeren. De babyslofjes van Anna und Paul zijn altijd zeer netjes afgewerkt, zelfs aan de binnenzijde. Deze babyslofjes worden geleverd in een heel mooi cadeaudoosje en de kwaliteit van de slofjes is echt super.

Meer informatie

Anna und Paul babyslofjes met zooltjes Robbi salbei

 49,90

Gave babyslofjes met zooltje in de kleur groen. De slofjes sluiten gemakkelijk met veters en hebben aan de achterzijde een aantrekbandje. Deze babyslofjes zijn voorzien van rubberen zooltjes voor nòg betere grip op gladde vloeren.

Meer informatie

Anna und Paul babyslofjes met zooltje basic grau bedruckt

 49,90

Gave babyslofjes in de kleur grijs met witte sterrenprint en handige klittenband sluiting. Deze babyslofjes zijn voorzien van rubberen zooltjes voor nòg betere grip op gladde vloeren. De babyslofjes van Anna und Paul zijn altijd zeer netjes afgewerkt, zelfs aan de binnenzijde. Deze babyslofjes worden geleverd in een heel mooi cadeaudoosje en de kwaliteit van de slofjes is echt super.

Meer informatie

Anna und Paul babyslofjes met zooltje basic leopard

 49,90

Gave babyslofjes in de kleur bruin met luipaardprintje en handige klittenband sluiting. Deze babyslofjes zijn voorzien van rubberen zooltjes voor nòg betere grip op gladde vloeren. De babyslofjes van Anna und Paul zijn altijd zeer netjes afgewerkt, zelfs aan de binnenzijde. Deze babyslofjes worden geleverd in een heel mooi cadeaudoosje en de kwaliteit van de slofjes is echt super.

Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.