De week van José - week 13

by José Borst

Ook deze week zat weer heerlijk vol met leuke dingen ;-) Op maandag ging zoonlief weer van start met rijlessen. Heeft zo'n twee jaar stilgelegen. Toendertijd gestopt omdat zijn theorie nog niet in de pocket was en alle examens waren door C stilgelegd ;-( Maar weer van start en hij moet ook wel want zijn examen staat al in de planning. Dus binnenkort het vijfde roze kaartje in huis (hoop ik althans). 

Op dinsdag had ik een demo gepland staan voor een applicatie waar we met de webshop mee willen werken om de orders gemakkelijker te kunnen verwerken en ook de voorraad goed in beeld kunnen (blijven) houden. Ben er super enthousiast over en er is een duidelijke klik dus dat wordt een YES. Word ik altijd weer blij van. 

Op woensdag had ik vrij veel afspraken staan, eerst met Amazon (leerzaam) en daarna met een bedrijf die een app heeft ontwikkeld waardoor je een bestelling echt supersnel kunt plaatsen (ik was echt onder de indruk), komt binnenkort online! Daarna bleek er plots een gesprek te zijn op school voor dochterlief, schema omgegooid en daar naartoe. Niet naar koor die avond omdat ik toch ook wat werk moest inhalen. Wel gelukt dus dat geeft voldoening ;-)

Op donderdag startte de eerste veiling op onze speciale Facebook pagina. Wat ontzettend leuk om te doen en wat een leuke reacties heb ik gehad. Hier gaan we dus duidelijk mee door. Like die pagina dus voor echte koopjes. 

Vrijdag kwam Jayvi weer langs en dat is altijd feest. Hij is er al vroeg maar wakker is ook echt wakker bij dit knulletje. Geeft niks, ik vind het heerlijk om naar beneden te komen en zo welkom te worden geheten. Helaas niet veel naar buiten want het mooie weer was echt helemaal omgeslagen. Zaten we vorige week nog heerlijk in de tuin, het SNEEUWDE nu, kun je het je voorstellen?

In de avond nog even naar een zaalvoetbalwedstrijd van zoonlief gekeken, altijd spannend en deze was super spannend. Andere zoon kwam net uit Groningen en kwam zijn broer aanmoedigen #trotsemoeder.

Zaterdag was echt top, ik had kaarten geboekt voor Rob en Emiel. Ben je daar wel eens geweest? Ik niet en dacht echt dat het een soort goochelshow was voor kids. Kwam ik even bedrogen uit! Het was echt super leuk, de hele avond verwondering en verbazing over de vele trucs die ze uithaalden. Absoluut een aanrader om eens heen te gaan! Ik heb de foto even vrijgemaakt en nu lijkt het wel een zwevende doos links te zijn, hoe toepasselijk ;-)

Op zondag hadden we weer eens ouderwets een heuse beurs. Dat was even een tijd geleden dat we echt live op een beurs hadden rondgelopen en wat was het weer leuk. We zouden de fietsen meenemen om daarna nog wat rond te fietsen, helaas lukte dat niet, het regende pijpestelen. Maar weer veel bekende en onbekende leveranciers de hand kunnen schuddden (ja ja, ook dat mocht weer), heeeeeele dure patatjes gegeten (pinautomaat zat zo hoog dat ik het niet kon zien en de rij was enòrm, dat ik geen vertraging wilde veroorzaken) en ontzettend gave leuke nieuwe dingen gezien. Veel ervan komen zeker online. Zoals binnenkort deze leuke, gave zwemkleding van Lässig. Het merk heb ik ooit wel gevoerd maar was een beetje verdwenen in het assortiment. Maar komt weer terug. Zeg nou zelf: zijn dit geen gave kleurtjes? Ik verwacht alles over een klein maandje binnen te krijgen.

 

Geniet van de week weer en lieve groet van José