De week van José - week 12

by José Borst

Het was me het weekje wel weer. Na een heerlijke verjaardag van manlief de 20ste (eindelijk weer met zijn allen bij elkaar na twee jaar Corona pauze) had ik mezelf voorgenomen om de maandag gelijk te starten met sporten. Ben sinds de week ervoor weer lid van de sportschool na heeeeel lang twijfelen. Gelijk maar een jaarabonnement gedaan zodat ik niet meer terug kan krabbelen. Sporten jullie ook regelmatig? En gaat dat dan met dezelfde frisse tegenzin als bij mij?

Maar goed, om 7 uur zat ik in de sportschool voor drie kwartier inspanning. Het lijkt er zelfs op dat ik het leuk vind eigenlijk maar wat ook heerlijk is (zeker met deze temperaturen) is de 10 minuten in alle vroegte fietsen ernaartoe. Terwijl het dorp wakker wordt, heerlijk!

Maar goed, mijn werkdag start dan ietsje later maar om 8.30 uur zit ik fris en vrolijk achter mijn bureau. Deze week relatief veel afspraken op de agenda en op dinsdag hele dag cursus in het verre Deventer (ruim 2 uur rijden) dus een zekere mate van strakke planning is wel gewenst.

Dinsdag dus de hele dag in Deventer, een goed ontbijt is dan heilig en dus heerlijke mozzarella pannenkoeken gemaakt, een goede bodem voor een dag opletten!

  

En met het zonnetje er heerlijk bij moet er ook ruimte zijn voor een uurtje de zon in toch? Ik schiet niet echt op met mijn boek maar goed, elke dag een paar bladzijden is ook al fijn ;-). Woensdag lukte dit wonderwel.

Verder ben ik de hele donderdag druk bezig geweest met de kleding collectie van Little Dutch. Deze is weer zo ontzettend gaaf … het is dat Jayvi deze maat alweer ontgroeid is anders lagen er al stapels van deze hippe kleding hier klaar.

Vrijdag is altijd onze oppasdag en dat is volop genieten. Het mannetje groeit zo hard, inmiddels al 10 kilo schoon aan de haak. Hij wordt steeds ondernemender, de wasmachine blijft elke weer weer reuze interessant. Maar sinds kort gaan we ook op de fiets weg en dat vindt ie helemaal fantastisch. Hij wijst naar alles en doet zoveel indrukken op. Fiets jij ook veel met je (klein)kind? Hoe vind jij het?

En dan is het nu zaterdag en heb ik het huis even heerlijk voor mezelf. Manlief gaat ruim 100 km fietsen en is al vroeg de deur uit. Zoonlief was pas een uurtje daarvoor thuis gekomen ;-) dus die hoef ik ook niet voor de middag te verwachten. Dus ik ga lekker de boel wat aan kant maken, wat klusjes van gisteren wegwerken, veel wassen draaien want mooi weer en dan na de middag heerlijk de zon in. Vanmiddag op verjaardag en dan lekker de keuken in. Heerlijk op zaterdag uitgebreid kokkerellen, ik hou er van.

Morgen, zondag, hebben we een cultureel uitstapje. We gaan lekker een stadswandeling maken in Haarlem met aansluitend een presentatie door Bart Chabot, heel veel zin in, zeker met dit mooie weer. 

Geniet van de week weer en lieve groet van José