Blog Eefje: Samen op de fiets

 

Samen op de fiets

Daar gaan we! Muts op, sjaal om, in het zitje op de fiets en gaan! Oké, zo ging het dus niet. Voordat ik met Josh ging fietsen, wilde ik namelijk eerst even oefenen. Ik heb geen mama-fiets dus het op- en afstappen is nogal een uitdaging… Net op het moment dat ik rustig wilde oefenen, kwamen de buren naar buiten. ‘Zo, ga je lekker fietsen?’ Uhm.. Ja, dat is wel de bedoeling maar dat gaat niet lukken als jullie daar blijven staan. ‘Ja, het is er heerlijk weer voor!’, antwoord ik. Gelukkig stappen ze de auto in en kan ik verder met oefenen.

 

Voor het echie

Na het oefenen is het tijd voor het echte werk. Mijn zadel staat wat lager en als ik mijn fiets in een lage versnelling zet, pakt ‘ie sneller het motortje. Het kan niet fout gaan zou je denken. Josh zit inmiddels in het zitje en kijkt nieuwsgierig om zich heen. Met dat o zo soepele lichaam van me klim ik op mijn zadel. M’n rechtertrapper staat omhoog dus eigenlijk hoef ik alleen maar even kracht te zetten en dan kunnen we gaan.

 

3, 2, 1….

En ja hoor, zonder problemen rijden we weg. We gaan het fietsenpad op en rijden een heerlijk rondje door het park. Josh kijkt zijn ogen uit en laat regelmatig van zich horen. Doordat ik met mijn voeten bij de grond kom, kan ik makkelijk afstappen en ook het opstappen gaat prima. Heb ik mij hier nou zo druk om gemaakt?

 

Lente

In februari hebben we een paar lekkere dagen gehad maar de eerste dagen van maart waren om te huilen. De keren dat ik met Josh moest fietsen, zat hij daarom nog lekker in het karretje achter mijn fiets. Als het straks wat beter weer is, dan gaan we wel weer een poging wagen. Als ik het dan maar niet verleerd ben…


Dit bericht is gepost in Eefje. Bookmark de link.

Geef een reactie

De waardering van www.babyslofje-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 1019 reviews.

Cookie monster verklaring

Wij serveren verschillende soorten cookies om jou zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Mocht je ze niet allemaal lusten dan kun je dat aangeven bij instellingen.

Privacy policy | Sluit
Instellingen

Cookie monster verklaring

Bewerk jouw cookie voorkeuren hieronder indien gewenst.

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.

Bekijk details.
Vergeet van welke cookies ik houd. Gewist!