Ik ben een fervent webshopper en ben altijd reuze benieuwd wie er nu achter zo’n webwinkel zit, vandaar hier ook iets over mij. Voor het geval jij dat wilt weten 😉

Over mij

Ik ben José, gelukkig getrouwd en trotse moeder van 4 pubers. Een groot gezin dus. Wij wonen in het dorpje Anna Paulowna, in de kop van Noord Holland. Ik ben al bijna 20 jaar actief op het gebied van webwinkels in de babybranche.

Hoe gestart

Na ruim 15 jaar werkzaam geweest te zijn bij een bank besloot ik het roer om te gooien en mijn baan op te zeggen. Ik was al geruime tijd actief op webwinkelgebied en het feit dat mijn man regelmatig in het buitenland zat versterkte deze beslissing om meer thuis bij de kinderen te zijn. Maar daarnaast wilde ik ook de webshop verder professionaliseren en dat lukte niet met een drukke baan ernaast. Dus naast het genieten van de pasgeboren vierde telg hield ik me ook veel met de webshop bezig.

Dit is inmiddels ruim 12 jaar geleden. Veel gebeurd in deze tijd, in 2016 (ik had inmiddels een drietal webshops, een bedrijfspand en zo’n tien personeelsleden) heb ik wederom het roer omgegooid en de twee grootste webshops verkocht en het bedrijfspand opgezegd. Privé was er veel gebeurd dat jaar en ik wilde meer rust. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ben zo zoetjes aan weer verder gegaan met …. weer twee webshops. Dit keer vanuit huis want dat geeft mij en de kids meer rust.

De juiste slofjes

Wat mij bij de grote webshops vooral stoorde dat het wel heel erg druk was maar dat er weinig contact meer met de klant, jou dus, was. Dat doe ik nu anders. Ik wil graag weer meer contact, ik wil weten wat er gaande is en daarop in kunnen spelen. Ik wil mezelf weer meer ontwikkelen en ben daar druk mee bezig. Heb al veel leuke, nieuwe contacten opgedaan en ook met de klanten is er meer interactie. Ik vind dat heel fijn van mijn werk maar het is ook belangrijk want alleen op die manier kan ik de webshop zo maken zodat jij vindt wat je zoekt. Want uiteindelijk gaat het om jouw kindje en om de juiste slofjes voor jouw kindje. En die zijn er natuurlijk. Na ruim 12 jaar omringd te zijn met babyslofjes en ontelbaar veel slofjes aan voetjes te hebben gepast kan ik wel zeggen dat er voor elk voetje een passend slofje bestaat. Try me!